Damlex Realty

Bouw van 2 geschakelde woningen, in het centrum van St Antoni de Calonge

698 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
300 m2
Perceeloppervlakte
213 m2
Woonoppervlak
#73727
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
De woningen kenmerken zich door een moderne en eigentijdse vormgeving, met strakke lijnen en een lichte uitstraling. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt en er wordt speciale aandacht besteed aan architectonische details om een ​​verfijnde en gastvrije omgeving te creëren.De ligging van de woningen is uitzonderlijk, aangezien ze op loopafstand van de mooiste stranden van de Costa Brava liggen. Het gebied is select en biedt een breed scala aan nabijgelegen voorzieningen, zoals scholen, supermarkten, apotheken en de promenade, die de bewoners comfort en gemak bieden.Bovendien garandeert de gemakkelijke toegang tot de snelweg C-31 een uitstekende verbinding met andere nabijgelegen steden, zoals Girona, Barcelona of de Franse grens. Dit maakt het gemakkelijk om je te verplaatsen en geeft je de kans om te genieten van alle attracties en activiteiten die deze nabijgelegen gebieden te bieden hebben.De woningen bieden de volgende kenmerken:Elk huis zal bestaan ​​uit 4 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het gezinsleven en het comfort van de bewoners.Er komen 3 badkamers, waardoor privacy en gemak voor de bewoners en hun gasten wordt gegarandeerd.De huizen zullen beschikken over geïntegreerde airconditioning, waardoor de binnentemperatuur efficiënt kan worden geregeld en het hele jaar door een comfortabele omgeving behouden blijft.Centrale verwarming met vloerverwarming zal worden opgenomen.Elk huis krijgt een zwembad van 3x7 meter, een ideale ruimte om te ontspannen, te genieten van het buitenleven en af ​​te koelen tijdens de zomermaanden.Er zal een garage worden gebouwd, die een veilige en handige ruimte biedt om voertuigen te parkeren en spullen op te slaan.Elk huis krijgt een tuin, die een buitenruimte biedt om van de natuur te genieten, te ontspannen en buitenactiviteiten te organiseren.Elke woning krijgt een oppervlakte van 213 m2 en komt te staan ​​op een perceel van 300 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor gezinsleven en comfort in een prettige omgeving....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Zwembad, Ingebouwde kasten, Dicht bij het openbaar vervoer, Nieuwbouw, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

698 000 €
Ref. 73727
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73727